L'AMB al Bizbarcelona

New 18.11.22

L'Agència de Desenvolupament Econòmic hi presenta els seus darrers projectes

El passat 10 de novembre l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB va ser present a una nova edició del Bizbarcelona, la fira de l'emprenedoria i el creixement empresarial. Enguany la trobada estava dedicada al talent com a motor a l'hora d'iniciar i fer créixer les iniciatives econòmiques, després de l'impacte que ha representat la pandèmia de la covid-19. Paral·lelament, s'ha dut a terme, també, la Fira de l'Ocupació.

L'Agència de Desenvolupament Econòmic ha presentat les principals experiències i projectes desenvolupats durant aquest any. I ho ha fet en diverses xerrades i dues conferències:  El talent i la innovació al servei de la sostenibilitat empresarial i La importància del treball en xarxa. També els ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Montcada i Reixac, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Barberà del Vallès i Santa Coloma de Gramenet han exposat les seves experiències d'èxit de projectes finançats amb el programa ApropAMB. Es calcula que a l'estand de l'AMB hi han participat més de 200 persones. 

El Bizbarcelona i el Saló de l'Ocupació continuen sent referents en les actuacions públiques i privades de suport a l'empresa i a les persones a l'atur. Aquest any, han tancat amb més de 200 conferències i activitats, prop de 300 ponents i 12.000 visitants, consolidant-se com esdeveniments de referència per fer emergir el talent de la metròpolis i dinamitzar el treball, els negocis i la cerca d'oportunitats professionals.

IMG

Image gallery

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">