Demano Barcelona

Demano Barcelona
Tema:
Comerç
Sector:
Eco-disseny / eco-innovació
Tipus:
Empreses
Categoria:
Economia circular
Subcategoria:
Bones pràctiques
Telèfon:
Correu electrònic:
Web:
Xarxes socials:

Descripció

Títol de l'acció: Demano Barcelona

Localització: Barcelona

Tipus de col·laboració: Residus i reciclatge

Estat: En funcionament

Resum: Demano Barcelona és una empresa en funcionament des de 1999, dedicada a la creació d'accessoris com bolsos, bandoleres, motxilles, carteres o moneders a partir de materials reciclats extrets d'objectes derivats de la cultura, l'esport i la societat, en general.
La principal matèria prima utilitzada en la confecció dels diversos ítems de Demano són les banderoles publicitàries de tela que s'acostumen a penjar de les faroles de la via pública de Barcelona, en especial aquelles de contingut cultural, ja que pel tipus de material i l'estètica buscada són les més adients. Altres materials utilitzats poden ser teles de cometes de kitesurf o de paraigües.
Demano compta amb acords amb l'Ajuntament de Barcelona i altres institucions municipals de cara a l'entrega en exclusiva de les anteriors banderoles publicitàries, obtenint així els seus materials per l'elaboració de motxilles i bosses i, alhora, apoderant-se d'un tros de cultura de la ciutat.

Objectius/Reptes: Demano Barcelona té el propòsit de reduir, en la mesura del possible, certs residus sòlids derivats de les activitats publicitàries de ciutats com Barcelona, introduint-los novament dins del cicle de consum i donant-los una nova vida i una nova utilitat.
D'aquesta manera, els materials recol·lectats que formen part de banderoles de tela són transportats a les seves instal·lacions, per netejar-los i reacondicionar-los, i ser utilitzats en la confecció de la diferent varietat d'ítems.

Descripció/Solució: A partir de l'elaboració dels articles que desenvolupa la iniciativa Demano, s'ofereix una alternativa sostenible, actual i amb un gran sentit de l'estètica, duent a terme la fusió de conceptes com l'economia circular amb el món de la cultura i la moda.
Tanmateix, a banda de la venta directa dels seus productes ja elaborats, l'empresa ofereix serveis de confecció i disseny per encàrrec, destinats a institucions tant públiques com privades que busquin una línia d'objectes o accessoris corporativa.

Contacte: Marcela Manrique

On

  • Demano Barcelona C/ dels Carders, 36, 08003, Barcelona

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">