CIRCULAR FOOD SERVICE de la Fundació Rubricatus

logo catering ésbo
Tema:
Economia circular
Sector:
Alimentació
Tipus:
Empreses
Categoria:
Economia circular
Subcategoria:
Bones pràctiques
Telèfon:
Correu electrònic:
Web:
Xarxes socials:

Descripció

Títol de l'acció: CIRCULAR FOOD SERVICE de la Fundació Rubricatus

Localització: El Prat de Llobregat

Tipus de col·laboració: Eco disseny

Estat: En estudi

Resum: Ecodisseny dels serveis d'àpats i de càtering de La Fundació Rubricatus amb l'objectiu d'idear i desenvolupar solucions d'envàs per als serveis de Càtering ÉsBo que resultin factibles, viables i sostenibles. Es pretén prevenir la generació de residus i l'impacte ambiental sense oblidar la competitivitat de l'envàs per als interessos de l'entitat.

Empreses prenedores: La Fundació Rubricatus

Objectius / reptes:
  • Reduir un 70% els envasos d'un sol ús, el 10% dels materials dels envasos i estalvi de 6 tones de materials necessaris en el servei d'Àpats a la Gent Gran al Prat de Llobregat.
  • Eliminar el plàstic d'un sol ús en el servei de Càtering ÉsBo.
  • Reduir un 40% la petjada de carboni i incorporar l'economia circular en l'entrega dels menjars preparats en els diferents serveis de Càtering ÉsBo.
  • Crear llocs de treball locals i per a col·lectius de persones amb discapacitat.
Descripció / solució: Conèixer, definir i idear un ús viable d'envasos reutilitzables per a tots els serveis de Càtering ÉsBo que ajudin a reduir dràsticament la generació de residus plàstics d'un sol ús i que, juntament amb la implementació de polítiques de treball a favor de la reducció de la petjada de carboni, l'esgotament de recursos abiòtics i de la   petjada energètica, ajudin a una millora de l'impacte ambiental del servei, sense oblidar la incorporació de l'economia circular en tot el sistema de treball.

Resultats: Reduir l'ús de plàstic d'un sol ús en tots els serveis de Càtering ÉsBo i implementar l'economia circular en tot el servei.

Contacte: Elena López

On

  • LA FUNDACIÓ RUBRICATUS Carrer Girona 10-12, 08820, El Prat de Llobregat

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">