Cervemakers

Cervemakers
Tema:
Economia circular
Sector:
Altres temes
Tipus:
Entitats
Categoria:
Economia circular
Subcategoria:
Bones pràctiques
Telèfon:
Correu electrònic:
Web:

Descripció

Títol de l'acció: Cervemakers

Localització: Cervelló

Tipus de col·laboració: Sinergia social

Altres Especificar: Espai col·laboratiu i fabricació digital

Estat: En funcionament

Resum: Som una Associació tencològica sense ànim de lucre formada per veïnes i veïns de Cervelló. Creiem en els moviments col·laboratius i, per tant, el nostre principal puntal és la participació ciutadana, sense fer cap mena de distinció.

El nostre objectiu és que la tecnologia sigui fàcilment accessible a tota la població. I per aconseguir-ho, facilitem i donem a conèixer a tothom les noves eines tecnològiques de fabricació digital per tal que la gent les utilitzi i porti a terme els seus projectes o activitats.

Cada any seleccionem un projecte d'interès social com a fil conductor per desenvolupar les nostres activitats tecnològiques a través de tallers, xerrades i conferències.

Actualment estem treballant les energies renovables a petita i gran escala. La nostra finalitat en aquest projecte és facilitar tota la informació necessària de primera mà i conscienciar els habitants del municipi.

Com a valoració a dia d'avui, podem dir que:
- Aquesta temàtica ha causat un gran impacte i interès social al nostre poble, Cervelló, i confirmem que s'estan desenvolupant activitats a nivell individual/comunitari/professional arran de la iniciativa.
- La participació ciutadana està essent molt important. Hem fet moltes activitats en què els ciutadans exposen i comparteixen el seu coneixement de manera altruista.
- Hi ha molt d'interès en les eines de fabricació digital i les seves possibilitats. Aquest interès comú engloba joves i adults, i crea sinergies i nexos de coneixement importants i multidisciplinaris.
- S'estan potenciant projectes professionals individuals amb les sinergies socials creades i les eines i coneixements transmesos. Restem a la vostra disposició per facilitar més informació.

Donadors: Habitants de Cervelló i rodalies

Prenedors: Habitants de Cervelló i rodalies

Objectius i reptes: Divulgació tecnològica, moviment col·laboratiu i conscienciació social i mediambiental.

Descripció i solució: Mitjançant activitats (xerrades-debat, tallers i conferències) facilitem els canals d'interacció socials i l'accés a les noves tecnologies.

Resultats: Hem obtingut un resultat excel·lent amb els recursos existents i l'entorn on ens trobem. Més de 15 activitats en el curs actual, amb molta acceptació. Aquestes activitats són proposades i realitzades de manera altruista per veïnes i veïns del poble (i rodalies).

Contacte: Jordi Muncunill Farres

Entitat: Cervemakers

On

  • Biblioteca de Cervelló Plaça de la Biblioteca, 1, 08758, Cervelló

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">