"Creix amb el Peix" (Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix (GMP) i Mercabarna)

Creix amb el Peix
Tema:
Economia circular
Sector:
Alimentació
Tipus:
Entitats
Categoria:
Economia circular
Subcategoria:
Bones pràctiques
Telèfon:
Correu electrònic:
Web:
Xarxes socials:

Descripció

Títol de l'acció: "Creix amb el Peix" (Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix (GMP) i Mercabarna)

Localització: Catalunya

Tipus de col·laboració: Altres

Altres Especificar: Sensibilització sobre la importància de consumir peix en el marc d´una dieta saludable, i apropar el procés que viuen el peix i el marisc des de la captura en el mar fins que arriben al plat. A més, al programa es fa èmfasi en la importància de lluitar contra el malbaratament

Estat: En funcionament

Resum: L'objectiu és apropar el món del peix i el marisc als infants i promoure'n els seus beneficis dins d'una dieta sana i equilibrada. Es fa una visita guiada al Centre Interactiu del Peix (CIP), on es mostra el recorregut del peix i del marisc des que es pesquen al mar fins que arriben a la taula de les llars i restaurants. També es visita el Mercat Central del Peix, un viver de marisc i una empresa d'elaboració de peix. Finalment es fa un dinar a base de productes del mar.

Objectius / reptes:Fomentar l´hàbit de consum de peix dins d´una dieta saludable i equilibrada, conèixer el procés fins que arriba el plat de peix a taula; conèixer els aspectes biològics i ecològics dels principals peixos del Mar Mediterrani. A més, es transmet la importància de lluitar contra el malbaratament alimentari.

Descripció / solució: El Programa "Creix amb el Peix" té com escenari principal el recinte de Mercabarna, però l´activitat es desenvolupa en tres escenaris diferenciats:
• El Centre Interactiu del Peix: un espai que afavoreix la millor experiència educativa. Aquí els nens viuen totes les fases del procés pel que passa el peix i el marisc des de la captura fins que arriba al plat.
• Les instal·lacions del Mercat Central del Peix dins de la Unitat Alimentària.
• Un dinar elaborat amb productes del mar.

Resultats: Fer arribar els missatges principals de la campanya als nens que venen a visitar Mercabarna, i fer arribar aquest missatge al seu entorn.

Contacte: Ingrid Buera

Empresa: Mercabarna

On

  • Mercabarna c/ Major de Mercabarna, 76 Centre Directiu, 5ª planta, 08040, Barcelona

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Documents relacionats

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">