$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

Cercadors i observatori del mercat immobiliari empresarial

Eines i recursos per a la consulta d'indicadors econòmics i del mercat immobiliari empresarial.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Internacionalització i inversions
Data projecte:
10.2018
Estat:
En execució
Tipus:
Dades i tendències, Estudis i publicacions, Projectes, Serveis sobre el mapa
Public:
Ajuntament, Ciutadà, Empresa, Inversor
Relació:
Inversions, Mercat immobiliari
Finalitat:
Desenvolupar i mantenir sistemes d'informació i eines de geolocalització d'interès per a l'activitat empresarial.

Descripció

Agregació i actualització periòdica de dades sobre l'oferta immobiliària identificable de naus industrials, solars, oficines i locals comercials disponibles al territori metropolità.

Conté diferents eines que incorporen l'oferta dels principals portals immobiliaris i d'altres agents rellevants del sector. També permet singularitzar la demanda i disposar d'un panell de control sobre l'estat del mercat immobiliari on es poden fer consultes de caràcter dinàmic, tant sobre naus i solars com d'oficines i locals.

L'evolució del mercat immobiliari empresarial facilita informació de l'evolució dels indicadors principals, entre d'altres, sostre en oferta, mitjana de preus, evolució temporal de l'oferta o segmentació del número d'ofertes per grandària.

Per una altra banda, es realitza un seguiment de l'evolució del mercat immobiliari empresarial amb l'elaboració d'informes detallats de periodicitat semestral relatius a mercat immobiliari industrial, d'oficines i de locals comercials. Totes les ofertes es localitzen amb ajuda de la guia digital de carrers de l'AMB i de la informació proporcionada pel cadastre.

A més, es facilita informació mitjançant informes flaix sobre l'evolució dels principals indicadors econòmics de l'àrea metropolitana pel que fa a l'evolució del PIB al territori metropolità, la creació d'empreses, el mercat immobiliari, el mercat laboral i l'atur.

Recursos

Compartir