Fira d'economia social

Notícia 20.12.18

L'AMB promou el treball en xarxa d'iniciatives metropolitanes del sector

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha col·laborat en la II Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat promocionant una acció de treball en xarxa entre diferents entitats. La iniciativa de networking ha permès potenciar el coneixement de diferents iniciatives d'economia social que s'estan duent a terme al territori i ha fomentat l'oportunitat de donar a conèixer els seus projectes i serveis.

També va realitzar una xerrada de presentació de la "Nova línia d'ajuts a l'economia cooperativa, social i solidària de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB", uns ajuts per al desenvolupament de nous projectes i la creació de noves activitats econòmiques en l'àmbit de l'economia cooperativa, social i solidària.

Aquesta segona edició de la Fira d'Economia Social ha evidenciat el creixement de l'economia social i solidària a la comarca i s'ha convertit en un punt de trobada per a 58 entitats del sector, per dinamitzar i apropar aquest model d'economia basat en les persones, una alternativa amb voluntat transformadora al territori que pot donar resposta a moltes de les necessitats actuals que hi ha a la societat.

On

  • Granja de la Ricarda El Prat de Llobregat

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">