Plataforma Hub Talent

Noticia 12.11.21

Una aposta per la innovació oberta i participativa

El dia 11 de novembre es va fer la presentació de la plataforma Hub Talent de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic a la Fira Bizbarcelona.

La plataforma s'ha renovat completament, tant el disseny com el sistema que ofereix per relacionar empreses amb innovació. El nou format facilita els processos d'innovació oberta i ajuda a trobar solucions basades en la innovació oberta, la cultura i la transformació, a la velocitat que requereixen les empreses i els innovadors que hi són presents.

Així, HubTalent es converteix en un espai d'intercanvi on les empreses participants poden llançar reptes corporatius que necessitin innovació oberta per resoldre's. La plataforma dona visibilitat a aquests reptes i posa en contacte empreses i persones innovadores que hi puguin trobar solucions.

L'Agència de Desenvolupament Econòmic destaca el paper de la plataforma com a punt de trobada entre empreses i agents innovadors metropolitans.

Algunes de les empreses i entitats que ja formen part de la plataforma Hub Talent són: l'Hospital Universitari de Bellvitge, Aigües de Barcelona, SENER, Papelmatic i Enertika.

Plataforma Hub Talent

On

  • Fira Bizbarcelona Barcelona

Enlaces relacionados

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">