Mercat immobiliari empresarial

Noticia 04.06.24

Plataforma de dades sobre naus industrials, locals comercials i oficines

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB ha publicat les dades semestrals del mercat immobiliari empresarial, que inclouen informació sobre les ofertes publicades en els principals portals immobiliaris digitals de naus industrials, locals comercials i oficines. Aquestes dades, que tradicionalment eren presentades en informes en PDF, ara es troben disponibles en una nova i innovadora plataforma web: Power BI.

Indicadors clau per a la presa de decisions

La transició a Power BI representa una millora significativa en la manera de presentar la informació. Aquest nou format és molt més interactiu i dinàmic, ja que permet als usuaris explorar les dades amb un nivell de detall molt més gran. A més, aquesta plataforma ofereix una presentació més atractiva i visual, fet que facilita la comprensió i l'anàlisi de les dades.

Els indicadors clau disponibles en aquesta plataforma inclouen variacions dels preus de venda i lloguer, tant interanualment com durant el semestre. També es mostren dades sobre els dies de permanència de les ofertes immobiliàries al mercat, el nombre i la superfície dels immobles oferts, així com la variació del nombre d'immobles en oferta segons la superfície.

Aquestes dades es poden consultar a diferents escales: àrea metropolitana de Barcelona, municipi, polígon industrial o barri.

Aquesta nova presentació de les dades amb Power BI no només millora l'accessibilitat i l'ús de la informació, sinó que també permet als usuaris prendre decisions a partir d'una anàlisi detallada i visualment atractiva de les dades del mercat immobiliari empresarial.

IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">