L'AMB al MIPIM 2024

New 15.03.24

Vuit municipis metropolitans han participat a aquesta important fira immobiliària

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha participat, un any més, a la Fira MIPIM de Canes. MIPIM és una de les principals fires immobiliàries del món i enguany ha tingut lloc del 12 al 15 de març. L’AMB ha participat al MIPIM dins del projecte Barcelona Catalonia, format per la Generalitat de Catalunya, a través de l’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Es tracta de la 17ena edició en què el projecte Barcelona Catalonia assisteix a la fira.

A l’edició d’enguany, MIPIM ha volgut influir en la transformació de l’entorn urbà i accelerar-la. També ha volgut esdevenir un espai on plantejar solucions concretes i connectar la comunitat immobiliària internacional per crear indrets més sostenibles, habitables i pròspers per a les persones. En aquest context, la fira és una oportunitat per explicar els projectes estratègics que s’estan desenvolupant a Barcelona, el territori metropolità i a tot Catalunya.

Discover the Metropolitan Projects

En aquesta edició, l'Agència ha acompanyat vuit municipis metropolitans Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat i Viladecans. Aquests municipis han promocionat els seus projectes a escala internacional amb l’objectiu d’atraure inversions. L’Agència ha organitzat una agenda de reunions amb empreses i inversors de diferents sectors econòmics per a cada un dels municipis metropolitans amb l’objectiu de donar visibilitat als seus projectes i oportunitats d’inversió a nivell municipal. 
A més, els diferents representants municipals han tingut l’oportunitat de reunir-se amb altres ciutats europees per compartir experiències i desenvolupar col·laboracions. 

Sota el lema “Discover the Metropolitan Projects”, a l’estand de Barcelona Catalonia s’hi han presentat les oportunitats d’inversió de Gavà (Els Joncs, Sector Ponent), Esplugues de Llobregat (Porta Barcelona), Sant Adrià de Besòs (Les Tres Xemeneies), Sant Boi de Llobregat (Districte Z) i Viladecans (Viladecans Innovation District).

Barcelona Catalonia consolida el seu model de col·laboració publicoprivada que suma les propostes de les diferents administracions i els projectes de companyies privades del sector. En aquest sentit, l’estand de MIPIM aplega empreses amb vocació internacional i administracions municipals, metropolitanes i supramunicipals que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya. En aquesta ocasió, col·laboren amb Barcelona Catalonia la Fundació B-Tec del Campus Diagonal-Besòs, Catalonia Trade & Investment i la Universitat de Barcelona.
 

IMG

On

  • Palais des Festivals | Cannes

Image gallery

Related links

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">