L’AMB a Expo Real 2023

New 05.10.23

Set municipis metropolitans participen en la principal fira immobiliària alemanya

L’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB ha participat, un any més, a la fira immobiliària Expo Real. Es tracta d’un dels esdeveniments d’inversions més importants d’Europa, que enguany ha tingut lloc del 4 al 6 d’octubre a Múnic. L’Agència tenia com a objectius impulsar la internacionalització del territori metropolità i millorar la competitivitat de les empreses ubicades a la metròpolis de Barcelona.

Per cinquè any consecutiu, l’Agència ha participat a l’Expo Real de la mà del projecte Barcelona Catalonia, format també per la Generalitat de Catalunya a través de l’INCASÒL i l’Ajuntament de Barcelona. En l’edició d’enguany, la fira abordava els principals reptes als quals s'enfronta el sector actualment, com els elevats tipus d'interès, l'augment dels costos de construcció, el canvi climàtic i la reducció de les emissions de CO2 en la construcció i explotació d'edificis.

Expo Real és una bona finestra per atreure oportunitats d’inversió, innovació i talent i per explicar els projectes estratègics que s’estan desenvolupant a la ciutat Barcelona, a la seva metròpolis i a tot Catalunya. En aquest sentit, l’estand de Barcelona Catalonia aplegava empreses amb vocació internacional i administracions municipals, metropolitanes i supramunicipals que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya. En aquesta ocasió, hi han estat presents els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Gavà, Viladecans, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i el Prat de Llobregat.

Per la seva part, l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic ha ofert una presentació de les principals oportunitats d’inversió a l’àrea metropolitana de Barcelona, com el projecte Biopol GranVia a l’Hospitalet de Llobregat, que suposa el desenvolupament urbanístic d’un clúster d’activitat vinculada a la recerca biomèdica; el projecte Fira a Cornellà de Llobregat o el Parc de l'Alba a Cerdanyola, que serà una de les plataformes més avançades de l'àmbit científic, tecnològic i emprenedor.

IMG

On

  • Messe München exhibition center

Image gallery

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">