Segona jornada Innodona

Noticia 25.05.22

El paper de la dona en el món de l'empresa

Prop de 80 persones, la majoria dones, van participar en la II Jornada Innodona que es va celebrar el 23 de maig al Citilab de Cornellà. La trobada, organitzada per Innobaix en col·laboració amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona, va ser conduïda per Natàlia Mir, directora general d'Innobaix. Anna Hernández, directora de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, va ser l'encarregada d'obrir la jornada.

En aquesta segona edició d'Innodona les protagonistes han estat directives de sectors tan diversos com la gastronomia, la indústria o la política, que han explicat en primera persona com han incorporat en el seu dia a dia nous estils de lideratge.

Hermínia Gomà, psicòloga i coach, va dirigir un taller al voltant de les característiques que ha de tenir una persona que lidera persones. A continuació, va tenir un lloc una taula rodona amb la participació d'Ada Parellada, cuinera i propietària del restaurant Semproniana, Catalina Balseiro, responsable d'innovació a Aigües de Barcelona, Montserrat Figuerola, gerent de l'Hospital de Bellvitge i la regió sanitària Metropolitana Sud, Maria Teixidor, presidenta de la comissió Dona i Empresa de Pimec, Esther Piquer, responsable de Smart Factory i digitalització de la producció a Seat, i Lourdes Borrell, consellera del Consell Comarcal del Baix Llobregat.
IMG

On

  • Citilab Plaça de Surís s/n, 08940, Cornellà de Llobregat

Galería de imágenes

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">