Guanyadors del MetròpolisFPLab

Noticia 04.12.20

Resultats dels projectes d'innovació de la 2a edició d'aquest programa

El 26 de novembre va tenir lloc l'acte de reconeixement als guanyadors de la 2a edició del MetròpolisFPlab. L'acte, fet en línia, el van organitzar l'AMB i la Fundació BCN Formació Professional, amb la participació de més d'un centenar de participants en el programa: centres educatius, estudiants i empreses.

Durant l'acte es van compartir els resultats dels projectes d'innovació implementats pels equips guanyadors i premiats amb beques formatives finançades per l'AMB i les empreses del MetròpolisFPLab: Port de Barcelona, Aigües de Barcelona, Circuit de Catalunya Barcelona, Abacus, Transports Metropolitans de Barcelona, Intercruïses i Institut Català d'Oncologia.

Els guardons d'una beca formativa durant els mesos de setembre a novembre s'han atorgat a estudiants de:

Institut La Ferreria de Montcada i Reixac, guanyadors del repte d'Intercruïses.
Institut Francesc Ferrer i Guàrdia de Sant Joan Despí i de la Santíssima Trinitat de Barcelona, guanyadors del repte del Circuit de Catalunya.
Institut Francesc Ferrer i Guàrdia de Sant Joan Despí, guanyadors del repte de Transports Metropolitans de Barcelona.
Institut Joan Brossa de Barcelona guanyadors del repte d'Aigües de Barcelona.
Centre d'estudis Bemen de Barcelona, guanyadors del repte del Port de Barcelona.
Escola del Treball de Barcelona, guanyadors del repte d'Abacus.
Institut Esteve Terrades de Cornellà de Llobregat, guanyadors del repte de l'Institut Català d'Oncologia

La vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Montserrat Ballarín, va destacar el treball en equip i el compromís d'estudiants, tutors dels centres educatius, equips d'innovació de les empreses que fan possible que el talent de la formació professional estigui connectat amb les empreses i que l'experiència que en surt beneficiï el conjunt del territori de l'àrea metropolitana.

MetròpolisFPLab és un programa d'innovació que impulsen l'AMB i la Fundació BCN Formació Professional, amb l'objectiu de posar en valor el talent de l'alumnat de formació professional, per apropar-lo al mercat de treball i per potenciar que adquireixin competències clau a través de la metodologia d'innovació oberta en un entorn real.
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">