Dones i dades 4.0

Noticia 11.03.22

Jornada sobre dades desagregades en el disseny de polítiques públiques

El divendres 11 de març va tenir lloc la jornada Dones i dades 4.0, una trobada que tenia com a objectiu debatre sobre la importància de les dades desagregades per gènere en el disseny de polítiques públiques.

L'acte va ser presentat per la periodista Sílvia Tarragona i conduït per Anna Hernández Bonancia, directora de l'Agència de Desenvolupament Econòmic. Va comptar amb les intervencions d'Eva M. Martinez Morales, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat; Montserrat Ballarín Espuña, vicepresidenta de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB; Filo Cañete Carrillo, alcaldessa de Sant Adrià de Besòs; Lídia Muñoz Cáceres, alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, i Marta Martorell i Camps, alcaldessa de Tiana.

Durant l'acte també es va presentar l'Observatori de Gènere Metropolità. Lucía López Fernández, responsable de l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat, i Núria García Saladrigas, tècnica de l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat, han explicat quina és la seva missió, quin tipus de dades recull i quines dades caldria obtenir per poder fer una anàlisi acurada de la situació de les dones a la metròpolis de Barcelona.
IMG

Galería de imágenes

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">