Beques a l'emprenedoria

Noticia 27.03.20

S'aprova la 2a edició amb 100.000 € per promoure iniciatives innovadores

L'AMB ha aprovat les bases de la 2a edició de les beques per a projectes d'emprenedoria social i tecnològica amb l'objectiu d'enfortir el teixit econòmic per potenciar la capacitat d'innovació.

Aquesta nova edició de la convocatòria comptarà amb 100.000 € destinats al desenvolupament d'iniciatives innovadores per a nous emprenedors que desenvolupin projectes i activitats d'innovació tecnològica amb retorn social.

La beca permet facilitar l'acompanyament d'una manera tutelada a un mínim de 10 projectes mentre duri la posada en funcionament.

Es proposa connectar el talent emprenedor metropolità, la seva activitat i les seves idees amb la realitat i les necessitats de les persones i dels seus serveis públics, tot facilitant la cohesió i la inclusió social mitjançant la creació de llocs de treball en activitats estratègiques en l´àmbit de la innovació tecnològica i social com a motor de creixement econòmic.

Les aplicacions podran estar relacionades amb tres àrees de projectes com ara les pràctiques d'innovació social, les solucions intel·ligents en l'àmbit tecnològic, ambiental, de la salut i qualitat de vida i les tendències tecnològiques emergents en economia circular.

L'import total de la convocatòria es repartirà entre els projectes finalistes, amb un mínim de 5.000 euros per cadascun. Serà competència del Comitè de Selecció, en funció de les candidatures rebudes, determinar el nombre màxim de projectes finalistes així com el repartiment de l'import restant, d'acord amb el que estableixen les bases.

L'AMB farà pública properament la convocatòria i les bases a través del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

Aquesta beca està impulsada per l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic i per l'Agència de Desenvolupament Econòmic.
IMG

Enlaces relacionados

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">