Barcelona Meeting Point 2019

Noticia 31.10.19

L'AMB presenta el nou portal d'oferta de naus, solars, oficines i locals comercials

L'AMB ha tornat a participar al saló immobiliari Barcelona Meeting Point. Enguany hi ha presentat com a novetat el nou Cercador immobiliari per a empreses, que aglutina en una única plataforma l'oferta de naus, solars industrials, oficines i locals comercials dels 36 municipis metropolitans. És una eina que comparteix amb les comarques del Baix Llobregat i del Vallès Oriental i Occidental.

L'AMB, com en l'anterior edició, hi ha tingut una presència doble, amb un estand propi i en l'estand del projecte Barcelona Catalonia, a través de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic.

A l'estand de l'AMB s'hi presentaven els diferents projectes relacionats amb el mercat de l'habitatge i la reactivació econòmica, amb la presència d'Habitatge Metròpolis Barcelona (HMB), l'IMPSOL i l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic.

Oportunitats d'inversió industrial i logística

L'AMB, a través de l'Agència, també va tenir presència en l'estand de Barcelona Catalonia, un projecte de col·laboració entre la Generalitat (INCASÒL), l'Ajuntament de Barcelona i l'AMB per tirar endavant una estratègia conjunta d'atracció de projectes d'inversió al territori. En aquest estand s'hi van organitzar diferents reunions amb inversors, amb l'objectiu de donar visibilitat als diferents espais disponibles dels 36 municipis metropolitans destinats a activitats hoteleres, industrials, logístiques, oficines i locals comercials.

L'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic també va organitzar diverses activitats conjuntament amb el Barcelona-Catalunya Centre Logístic (dins de la Comissió d'internacionalització i promoció econòmica en què col·laboren). El divendres 18 d'octubre van fer una jornada dedicada al sector immologístic, en la qual es van presentar els diferents reptes del sector immobiliari, l'impacte econòmic i territorial de la logística, noves tendències del sector i les oportunitats que té l'àrea metropolitana de Barcelona de consolidar el seu paper com a hub logístic del sud d'Europa. Aquest espai de reflexió també va servir per presentar el nou monogràfic Oportunitats d'inversió industrial i logística a l'àrea metropolitana de Barcelona, que complementa a la resta de materials elaborats per l'Agència disponibles al lloc web Barcelona Opportunity.

Aquesta jornada va ser inaugurada per la vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Montserrat Ballarín, i va comptar amb la presència de diferents agents socioeconòmics del territori, com el Port de Barcelona, el Consorci de la Zona Franca, PIMEC i les principals empreses del sector immobiliari.
IMG

On

  • Barcelona Meeting Point 08004, Barcelona

Galería de imágenes

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">