Premi Ateneu Cooperatiu

New 27.09.19

El foment de la inclusió social i la generació d'ocupació guanyen la segona edició d'aquest guardó

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha participat com a membre del jurat del Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2019, les entitats guanyadores del qual han estat Solidança, CPS Francesc Palau i Fundació Cassià Just. L'Agència hi ha participat a través del programa de foment de l'economia cooperativa, social i solidària.

Aquest guardó, que vol reconèixer les entitats d'economia social del nostre territori, es va lliurar el passat 18 de setembre a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La segona edició del premi Ateneu Cooperatiu s'ha centrat a valorar de manera prioritària les entitats que destaquen per la seva vocació social, així com la sostenibilitat dels projectes. La intercooperació amb altres organitzacions de l'economia social o la capacitat innovadora (social o tecnològica) s'han valorat molt favorablement a les propostes.

Els aspectes més apreciats pel jurat han estat, en primer lloc, la disposició de plans de formació en foment de l'economia social i solidària. En segon lloc, l'aplicació de criteris de transparència a l'organització (taules retributives, processos de decisió i bona governança). En tercer lloc, la qualitat laboral (contractació indefinida, conciliació de la vida personal i la feina). I, en quart lloc, el respecte pel medi ambient.
IMG

On

  • Consell Comarcal del Baix Llobregat N-340, km 1249, 08980, Sant Feliu de Llobregat

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">