Formació en agricultura urbana

New 09.03.22

Es publica el material per realitzar aquest curs de microaprenentatge

L'AMB ha publicat el material per realitar el microaprenentatge  "Reptes i oportunitats de l'agricultura metropolitana". Es tracta d'un curs elaborat en col·laboració amb el projecte SESAME i que ha estat finançat a través del programa Erasmus+ de la Unió Europea.

Aquesta formació vol facilitar l'adquisió de coneixements sobre agricultura urbana i periurbana per poder identificar-ne els diferents tipus existents, els seus beneficis i serveis ecosistèmics, obstacles i límits. També donarà a conèixer les palanques d'acció i les bones pràctiques locals i forànies alhora que fomenta el treball transversal dins de la comunitat.

És un curs gratuït i respon a les necessitats de sensibilització dels tècnics i els càrrecs electes locals per permetre un abordatge transversal dels temes d'agricultura urbana i periurbana. S'articula entorn a cinc càpsules formatives en format vídeo, de cinc minuts aproximadament, documents de suport que permeten aprofundir en els aspectes que es consideren més rellevants i un petit test d'autoavaluació.  

Informació i material d'autoaprenentatge
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">