Economia circular en línia

New 08.06.20

S'ha adaptat la metodologia per poder fer les formacions que hi havien programades

L'Agencia de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha adaptat, amb la col·laboració de l'Institut Cerdà, les formacions presencials sobre economia circular que hi havia programades a un format en línia. A causa de la pandèmia de la COVID-19, s'han modificat les metodologies i els continguts del programa d'impuls a l'economia verda i circular per acomodar-los a la xarxa i fer-los arribar als ajuntaments metropolitans que tenien previstes aquestes jornades.

El primer municipi en utilitzar aquest nou format ha estat Sant Vicenç dels Horts, amb una formació sobre economia circular adreçada als tècnics municipals, el passat 26 de maig.

En les properes setmanes es faran altres formacions d'economia circular a la metròpolis de Barcelona, per exemple, als quatre municipis del programa Eco indústria (el Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans), a Sant Andreu de la Barca i a Barberà del Vallès.

Visor d'oportunitats en economia circular 

Per poder aprofitar les possibilitats que ofereix aquesta estratègia econòmica, s'està acabant d'ultimar el nou visor d'oportunitats en economia circular. S'han programat trobades virtuals amb els quatre municipis on es desenvolupen les anàlisis del servei d'economia verda, per presentar-ne els resultats preliminars i planificar el treball amb les empreses del territori. 
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">