Beques d'emprenedoria social i tecnològica

New 22.01.21

Tenen una dotació de 100.000 euros

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha resolt aquest gener la convocatòria per seleccionar iniciatives innovadores d'emprenedoria social i tecnològica dirigides a generar teixit econòmic amb capacitat d'innovació, amb una quantia consignada de 100.000 euros.

Així, els 10 projectes guanyadors destaquen per l'alta capacitat d'innovació i cerca de respostes a la situació generada per la covid-19. Enguany, els projectes premiats pertanyien tant a empreses com a persones emprenedores.

En total, s'hi han presentat 48 projectes de municipis metropolitans sobre diversos temes (comerç, gènere, mobilitat, alimentació...), que proposaven solucions com apps i mercats web, potenciar l'ús de les dades massives (big data) i el núvol o la gamificació per reinventar negocis.

Ara, els projectes premiats s'executaran durant un període de 4 mesos. Es proposa connectar el talent emprenedor metropolità i la seva activitat i idees amb la realitat i les necessitats de les persones i dels serveis públics, de manera que la innovació tecnològica i social es converteixi en un motor de creixement econòmic de la metròpolis.
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">