Avança la reactivació econòmica

New 17.12.20

Balanç de les sessions del 2020 de la Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització

La Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització tanca l'any amb 9 sessions fetes durant els mesos d'octubre, novembre i desembre.

S'han celebrat sessions de diversos àmbits vinculats a l'economia (conjuntura i futur econòmic, indústria i sostenibilitat i economia verda), al territori (urbanisme, mobilitat i logística) a la innovació i el coneixement (organització, innovació i futur del treball i formació) i al comerç i turisme.

Les sessions han reunit un nombre d'assistents elevat (prop d'un centenar de participants). Totes les ponències han tingut un nivell de qualitat molt elevat i les sessions han estat molt participatives, tant a través del xat com amb intervencions de paraula.

Per al 13 de gener s'ha programat una nova sessió corresponent a Energia i Telecomunicacions, amb la presència dels experts Carles Riba i Jordi Berenguer. Aquesta sessió, que ja té les inscripcions obertes servirà per iniciar la programació del 2021.

Les presentacions dels ponents de les sessions realitzades al 2020 es poden recuperar al web de la Taula on s'estan incorporant vídeos d'aquestes sessions que recullen la presentació i les intervencions dels experts.

Participar a la Taula 

Recordem que la Taula de Reactivació metropolitana es nodreix dels continguts exposats pels experts, de les intervencions dels assistents a les sessions i també de les aportacions recollides a través d'un formulari de participació obert a tothom.

El web també servirà per consultar la documentació que es generi en els diversos àmbits de treball de la Taula, de manera que tothom els pugui consultar i fer-hi els comentaris, aportacions, canvis i suggeriments que consideri adients. La previsió és que a principis del 2021 ja es disposi d'aquest espai de consulta al web de la Taula. 
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">