5G als PAE metropolitans

New 21.09.21

Prova pilot de connectivitat per millorar la competitivitat

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, amb el suport de la Fundació I2CAT, inicia una nova experiència per desenvolupar el 5G i, d'aquesta manera, promoure la implantació d'un model òptim d'aquesta tecnologia als polígons d'activitat econòmica de la metròpolis de Barcelona.

La Fundació I2Cat és un centre de recerca especialitzat en tecnologies digitals avançades, amb 9 anys d'experiència en projectes de recerca en tecnologia 5G, i actualment lidera tecnològicament la iniciativa 5G Barcelona amb la Mobile World Capital.

La tecnologia 5G, entre altres aspectes, farà augmentar la velocitat de connexió, reduirà al mínim la latència (temps de resposta web) i multiplicarà exponencialment el nombre de dispositius connectats. D'aquesta manera, les comunicacions seran omnipresents: en qualsevol moment, i entre persones i màquines indistintament, per reduir els temps, augmentar els processos productius i ajudar les empreses metropolitanes a ser més competitives.

En els propers mesos s'elaboraran els estudis necessaris, ja que encara no s'han determinat els PAE on es durà a terme aquesta actuació.
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">