Taula de Reactivació Econòmica

Notícia 12.11.20

Un web agrupa la informació que estan generant les sessions de participació

La Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització de l'AMB ha celebrat, durant l'octubre, cinc sessions corresponents a diversos àmbits i subàmbits, a més de la sessió inaugural de principi de mes.

Concretament el dia 9 van tenir lloc dues trobades, una sobre turisme, a càrrec de Xavier Fina, i una altra d'Innovació, amb Xavier Marcet. Pel que fa a l'àmbit de territori, el dia 13 hi va haver una sessió sobre urbanisme, amb Eric Valdez, i el dia 22 va ser el torn de mobilitat, amb Cristina Jiménez i Maite Pérez com a expertes. Per últim, el dia 23, es va celebrar una sessió d'innovació i formació amb Àngel Tarriño.

Totes les sessions van tenir entre 60 i 80 assistents, que es van mostrar molt participatius, tant a través del xat com presencialment.

Al novembre hi ha dues sessions previstes. El dia 10 sobre comerç i el dia 26 sobre sostenibilitat i economia verda i circular. En totes dues cal inscripció prèvia.

També ha entrat en funcionament el web de la Taula de Reactivació. En aquest espai ja s'hi poden trobar nombrosos documents com, per exemple, actes de resum de les sessions i presentacions, intervencions dels experts, presidents de taula i moderadors de l'AMB i altres materials de suport. No obstant això, en cap cas s'han enregistrat les aportacions dels assistents.

Al web també s'hi pot trobar el formulari de participació, un instrument a disposició de tothom que vulgui fer aportacions. 
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">