Pallejà, al programa Associa't

Notícia 13.11.19

Neix l'Associació d'Empresaris d'Activitat Econòmica de Pallejà (AEAEP)

El passat 12 de novembre de 2019 va tenir lloc l'acte de presentació a l'Ajuntament de Pallejà de l'Associació d'Empresaris d'Activitat Econòmica de Pallejà (AEAEP) formada inicialment per un total de nou empreses i que ha nascut amb l'objectiu de ser un òrgan interlocutor amb l'administració pública per canalitzar peticions, demandes i necessitats dels diferents polígons del territori i d'aquesta manera disposar d'un aparell de comunicació més àgil i plural.

El projecte forma part del programa Associa't que impulsa l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB i que compta amb la col·laboració de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya UPIC que ha estat la dinamitzadora de l'acció i qui ha acompanyat els implicats en el projecte de constitució i dinamització de l'ens.

A la trobada, l'alcaldessa, Ascensión Ratia, i la regidora de Promoció Econòmica, Rebeca Martínez, van celebrar que representants dels tres polígons de Pallejà s'hagin posat d'acord en la constitució de l'associació i van manifestar el seu acord per col·laborar amb l'entitat.

L'Associació està formada actualment per un total de nou empreses i té l'objectiu de créixer amb nous associats que puguin estar interessats a unir-se al projecte.

El programa Associa't, amb la incorporació de Pallejà, ja té un total d'onze municipis metropolitans que hi participen: són Barberà del Vallès, Cervelló, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, la Palma de Cervelló, Molins de Rei, Montgat, Ripollet, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern.

On

  • Ajuntament de Pallejà Carrer del Sol, 1, 08780, Pallejà - Sala de plens

Galeria d'imatges

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">