EXPOREAL 2019

Notícia 14.10.19

L'AMB acompanya 7 municipis metropolitans per atraure projectes d'inversió

L'AMB, a través de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic, l'INCASÒL i l'Ajuntament de Barcelona van participar a la Fira EXPOREAL de Munic els passat dies 7, 8 i 9 d'octubre conjuntament dins del projecte BarcelonaCatalonia.

En l'edició d'enguany, que ha comptat amb més de 46.000 participants i 2.190 expositors, l'Agència ha acompanyat 7 municipis metropolitans, representats per alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores i personal tècnic. Aquesta delegació metropolitana estava formada per Badalona, el Prat de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, que han assistit a la fira amb l'objectiu de promocionar i donar visibilitat a les diferents oportunitats d'inversió a l'àrea metropolitana.

L'Agència ha organitzat una sèrie de reunions entre inversors internacionals i els representants municipals, amb l'objectiu de captar activitats econòmiques d'un alt valor afegit al territori. 

A més, els municipis metropolitans han tingut l'oportunitat de reunir-se amb els representants de les ciutats d'Amsterdam, Budapest, Munic, Praga i Varsòvia, amb el propòsit de conèixer nous projectes de desenvolupament urbanístic i establir col·laboracions amb altres ciutats europees.

En aquesta edició d'EXPOREAL, l'Agència ha presentat els nous materials de comunicació elaborats conjuntament amb els municipis, com ara el monogràfic sobre oportunitats d'inversió industrial i logística al territori metropolità que complementa els monogràfics ja existents, sobre el sector hoteler i el sector de locals i oficines.

Amb aquesta nova participació, l'Agència consolida el seu paper per impulsar la internacionalització de l'àrea metropolitana i augmentar la competitivitat del seu teixit empresarial. Així mateix, renova el seu compromís de col·laboració per treballar conjuntament una estratègia d'atracció d'inversió al territori amb la resta d'entitats i administracions públiques dins del projecte BarcelonaCatalonia.
IMG

On

  • Messe München exhibition center - Munjich

Galeria d'imatges

Enllaços relacionats

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">