Fase pilot del projecte SESAME

Notícia 22.01.21

Tècnics i responsables polítics poden participar en aquest projecte d'agricultura metropolitana

Durant les pròximes dues setmanes l'AMB, a través de l'Agència de Desenvolupament Econòmic i el Servei d'Infraestructura Verda, convidarà una vintena de tècnics i responsables polítics locals de l'entorn metropolità a participar en la prova pilot del projecte SESAME sobre agricultura metropolitana.

L'objectiu principal del projecte és promoure projectes agrícoles en àrees metropolitanes dels països socis i fomentar l'emprenedoria en el sector de l'agricultura urbana i periurbana metropolitana.

Formació en línia

Els participants realitzaran una formació en línia que s'ha preparat dins del projecte per explicar les especificats i els beneficis dels projectes agrícoles en entorns metropolitans. La formació també repassa de manera introductòria les eines que tècnics i responsables locals tenen a la seva disposició per fomentar i impulsar aquests projectes. Aquesta formació s'articula entorn de cinc càpsules formatives integrades per un vídeo i un document d'aprofundiment adjunt.

L'AMB ha participat en la redacció, producció i edició dels continguts del curs. El resultat de la fase pilot, amb la corresponent avaluació dels materials per part dels participants, permetrà acabar de perfilar aquests materials abans de fer-ne una difusió general, com una de les activitats impulsades per l'AMB en el marc de la Capitalitat de l'Alimentació Sostenible de Barcelona per a aquest any 2021.

Inscripció a la formació

Els tècnics i responsables municipals interessats a participar en la fase pilot es poden posar en contacte amb Jesús Garcia.
Fase pilot del projecte SESAME

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">