PAE metropolitans de qualitat

Noticia 08.04.19

PIMEC i l'AMB potencien la certificació de qualitat als polígons d'activitat econòmica (PAE)

Dilluns 8 d'abril, el director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Héctor Santcovsky, i el secretari general de PIMEC, Antonio Cañete, han firmat un contracte per potenciar la certificació de qualitat dels polígons d'activitat econòmica a l'àrea metropolitana de Barcelona.

És un acord inclòs dins la prova pilot per promoure la certificació de qualitat als polígons d'activitat econòmica (PAE) que duu a terme l'Agència Desenvolupament Econòmic de l'AMB amb PIMEC, un organisme acreditat per la Coordinadora Española de Polígonos Empresariales (CEPE) i propietària de la marca Q. Es tracta d'un conveni que suposa un progrés qualitatiu i un reconeixement oficial dels PAE metropolitans.

Atracció d'empreses i prestigi per als municipis

L'actuació consisteix a seleccionar i acompanyar polígons industrials de 20 municipis metropolitans diferents en el procés de certificació amb l'objectiu d'assolir entre 8 i 10 certificacions metropolitanes de qualitat Polígon Q. Aquest aval valora la capacitat de les infraestructures, el nivell de serveis prestats a cada polígon, la millora contínua i la interrelació de l'espai amb el territori.

La rellevància d'aquest segell de qualitat es basa en dos punts fonamentals: en primer lloc, serà un imant d'atracció d'empreses cap a aquests polígons industrials i en potenciarà la reactivació econòmica, i, en segon lloc, prestigiarà els municipis metropolitans que tenen aquests PAE.

El contracte per potenciar la certificació de qualitat dels PAE metropolitans es troba dins de l'estratègia del pla de millora de polígons industrials, en què l'AMB ha estat treballant per a la reactivació econòmica d'aquestes zones.

On

  • Agència de Desenvolupament Econòmic Barcelona

Proyectos relacionados

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">