Més polígons a l'Ubicaempresa

Noticia 05.10.21

La plataforma incorpora les ofertes immobiliàries industrials de l'Alt Penedès

L'AMB i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès van signar, el passat 30 de setembre, un conveni de col·laboració per a la dinamització de l'oferta de sòl industrial a ambdós territoris. Una de les primeres accions que es preveuen és incorporar les ofertes immobiliàries industrials de la comarca a Ubicaempresa, el cercador immobiliari per a empreses de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB.

Amb aquest conveni, ja són cinc comarques les que s'han unit al projecte metropolità (l'Alt Penedès, el Garraf, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental).

La vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Montserrat Ballarín, va destacar que "sumem recursos públics per projectar-nos sobre el teixit econòmic i productiu i en benefici de l'interès general. Amb l'intercanvi d'informació sobre els nostres polígons, enfortim l'oferta de les nostres comarques, evitem duplicitats, aprofitem les eines que ja tenim, compartim experiències i desenvolupem junts les eines que ens falten".

Des de l'Alt Penedès, el president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, argumenta que "som veïns i els lligams comercials són importants, i ho han de ser més. Estem molt a prop de BCN i la supressió dels peatges és una gran oportunitat per omplir els nostres polígons amb empreses de valor afegit. Avui és un dia important per als polígons de la nostra comarca".

Més inversions, més llocs de treball

Els objectius d'aquesta col·laboració dins de l'Ubicaempresa són atraure noves empreses perquè s'instal·lin als polígons de l'àrea metropolitana, l'Alt Penedès i la resta de comarques participants. D'aquesta manera es contribueix a crear nous llocs de treball, incentivar inversions, ajudar les empreses en el seu creixement dins del territori i afavorir la projecció cap a l'exterior.

Aquesta col·laboració permet al Consell Comarcal de l'Alt Penedès complementar i mantenir actualitzada la informació del seu portal web de polígons que mostra informació detallada de polígons industrials, activitats econòmiques instal·lades en aquests polígons i els solars i naus que hi ha disponibles.

Els conveni signat també preveu la col·laboració per dur a terme altres actuacions conjuntes de promoció i dinamització dels polígons i facilitar l'intercanvi de productes i serveis entre ambdues administracions.

On

  • Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Vilafranca del Penedès

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">