Creació d'oficines d'atenció a les empreses (OAE)

Noticia 12.03.19

En marxa un projecte per dissenyar un model metropolità d'atenció a l'empresa i a l'emprenedoria

Durant el present mes de març, l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha posat en marxa el projecte de suport i la creació d'Oficines d'Atenció a les Empreses (OAE) per dissenyar un model metropolità base d'atenció a l'empresa i a l'emprenedoria. Aquest model inclourà un catàleg de serveis adaptat a les necessitats dels municipis i les empreses metropolitanes, formació pel personal tècnic municipal i un pla de comunicació adreçat al teixit empresarial

El projecte OAE té dos punts de partida: per un costat es basa en l'experiència de Barcelona Activa i per l'altre, en l'expertesa que, en aquesta matèria, tenen els ajuntaments metropolitans. En aquest sentit, el servei metropolità e suport i creació d'oficines d'atenció a les empreses (OAE) s'afegeix als que ja ofereixen els municipis metropolitans.

Procés de consolidació del projecte

En una primera fase, el projecte aprofundirà en el funcionament del servei ofert a les empreses per part de Barcelona Activa, per dissenyar posteriorment el model metropolità. Inicialment es farà una prova pilot, i després s'oferirà a la resta d'ajuntaments de l'AMB per a la seva implementació.

D'aquesta manera, es preveu la creació d'una eina compartida a tot el territori metropolità per a l'atenció a l'empresa.

Galería de imágenes

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">