Recollida de dades als PAE metropolitans

New 04.09.19

L'actualització de les dades permetrà dotar de contingut el projecte de portal web PAE

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, en col·laboració amb els municipis metropolitans, té previst durant els propers 8 mesos dur a terme un treball de camp per recollir dades amb l'objectiu d'actualitzar la informació referent als polígons d'activitat econòmica (PAE) de l'àrea metropolitana. La finalitat és impulsar la promoció i reactivació de l'activitat econòmica als PAE del territori metropolità.

El treball de camp, encarregat a una empresa especialitzada en recollida i tractament de dades, permetrà disposar d'informació actualitzada i de qualitat.

Futur portal web dels PAE

L'actualització i el manteniment de la informació dels PAE permetrà, més endavant, alimentar un nou portal amb tota la informació pública disponible sobre aquests espais per al desenvolupament de l'activitat econòmica. Aquesta informació relativa als polígons i els seus serveis, obtinguda a partir de la recopilació de dades de diverses fonts, estarà al servei tant de les entitats municipals i organismes públics com de les empreses i del teixit econòmic del territori.

La recollida d'informació inclou dades pròpies del polígon, tant de les infraestructures com dels serveis, la detecció de naus i solars industrials buits –que permetran avaluar la disponibilitat d'espais– i la confecció d'un cens d'empreses, que consisteix en emplenar un breu formulari per a cada activitat econòmica del PAE.

Les dades recollides són de caràcter general i no tenen cap altra finalitat que no sigui la promoció dels espais; en cap cas no  comprometran les persones físiques o jurídiques amb les quals es parli. 
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">