Adhesió a REDEL

New 25.03.19

L'Agència de Desenvolupament Econòmic amplia la seva xarxa de col·laboradors

L'Àrea Metropolitana de Barcelona, representada per l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic, signa un acord d'adhesió a la Red de Entidades para el Desarrollo Local REDEL, amb l'objectiu d'ampliar la xarxa de col·laboradors de l'Agència, i d'aquesta manera promocionar i incrementar l'impacte de les actuacions en matèria de desenvolupament econòmic i social dels municipis metropolitans.

REDEL és una xarxa d'entitats expertes en desenvolupament local que treballen per a la millora continua de les organitzacions, mitjançant la reflexió, la gestió del coneixement i la col·laboració. Entre altres entitats d'àmbit nacional que formen part de REDEL, destaquen Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Madrid, Palma Activa, l'Ajuntament de Saragossa o GARAPEN.

Aquest acord va ser aprovat pel Consell Metropolità de l'AMB en la sessió del passat 29 de gener i s'oficialitzarà en l'Assemblea General de REDEL, que se celebrarà el proper divendres 29 de març a la seu de Barcelona Activa. 
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">