Guanyadors de l'Innobús 2019

New 06.06.19

En total s'han presentat 11 projectes a l'edició d'aquest programa d'innovació

L'Agència de Desenvolupament Econòmic ha fet públic l'equip guanyador de l'edició 2019 del programa metropolità d'emprenedoria i talent jove Innobús metropolità.

El projecte guanyador ha estat "Port Bot", una proposta que dona resposta al repte presentat pel Port de Barcelona de creació d'una plataforma de gestió d'incidències portuàries. Dins d'aquest repte, el segon lloc ha estat per a "APP Portem", i en tercer lloc va quedar el projecte "Port Bot +".

L'equip guanyador rebrà una dotació econòmica de 2.000 € i també la contractació per a un període màxim de tres mesos amb l'objectiu de desenvolupar i fer viable la solució presentada. 

El passat dimecres dia 29 de maig es va dur a terme la presentació de tots els projectes de l'Innobús metropolità 2019 al Citilab de Cornellà. Aquests projectes han estat creats i desenvolupats per equips d'universitaris a partir dels itineraris programats al llarg del mesos de març i abril a diferents empreses, on han pogut copsar in situ i experimentar personalment les tecnologies que s'utilitzen per millorar els processos.

Consultar la relació dels projectes presentats i punts atorgats

Related projects

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">