Nou portal econòmic

New 26.11.18

Es presenta el nou web de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB va presentar el seu nou web el passat 13 de novembre durant la fira Smart City Expo World Congress 2018 referent global en solucions urbanes intel·ligents.

Aquest portal s'ofereix com a canal de comunicació amb els municipis i agents socioeconòmics de l'àrea metropolitana, donant-los un espai per poder consultar d'una manera interactiva, el catàleg de projectes i serveis de l'Agència. A través d'una imatge actualitzada i innovadora, amb disseny responsiu i criteris d' accessibilitat, es pretén que el portal es converteixi en un espai de referència per als municipis metropolitans en l'àmbit del desenvolupament econòmic.

El nou web incorpora una estructura temàtica on es poden visualitzar, de manera ràpida i intuïtiva, els diferents projectes i serveis que es desenvolupen en els quatre àmbits de treball de l'Agència: internacionalització i inversions, empreses, PAE i mercat de treball, innovació i tecnologia, i economies locals emergents.

El menú es completa amb pàgines de serveis de l'Agència i informació institucional. Es pot accedir d'aquesta manera a diferents cercadors: tant dels projectes i recursos que ofereix l'Agència de Desenvolupament Econòmic, com informació geolocalitzada d'aquests serveis i recursos. També es poden consultar els principals indicadors i les dades econòmiques de l'àrea metropolitana, a més de notícies, agenda d'activitats i els diferents comptes en xarxes socials de l'Agència.

Amb aquest nou web, l'Agència enceta una nova etapa i consolida els seus serveis i projectes per als 36 municipis metropolitans. 

Nou web de l'Agència de Desenvolupament Econòmic

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">