Universitat d'estiu de Mercabarna

Tema:
Economia circular
Sector:
Alimentació
Tipus:
Entitats
Categoria:
Economia circular
Subcategoria:
Bones pràctiques
Telèfon:
Correu electrònic:
Web:
Xarxes socials:

Descripció

Títol de l'acció: Universitat d'Estiu de Mercabarna

Localització: Catalunya

Tipus de col·laboració: Altres

Altres Especificar: Universitat d'Estiu dedicada a la lluita contra el malbaratament

Estat: En implementació

Resum: De l'1 al 3 de juliol se celebrarà la segona Universitat d'Estiu de Mercabarna, que girarà al voltant del malbaratament alimentari. La Universitat d'Estiu es concep com un espai de trobada entre empreses del sector de l'alimentació, professionals, universitaris i equips d'investigació per promoure la transferència de coneixements i el networking.

Objectius i reptes: Difondre els coneixements i les iniciatives que, en matèria de malbaratament alimentari, s'estan realitzant a cada esglaó de la cadena. Conèixer les iniciatives legislatives europees i les d'àmbit autonòmic.

Descripció i solució: Durant el mes de juliol de 2019, tindrà lloc la segona edició de la Universitat d'Estiu de Mercabarna. Aquesta iniciativa té l'objectiu d'impulsar les sinergies entre el món acadèmic i empresarial, amb la vocació de convertir-se en una trobada anual de referència del sector agroalimentari. L'edició de 2019 estarà focalitzada a analitzar com prevenir el malbaratament alimentari en els diferents esglaons de la cadena.

Resultats: Contextualitzar en els àmbits nacional i internacional el problema del malbaratament alimentari. Difondre iniciatives. Generar networking.

Contacte: Ingrid Buera

Empresa: Mercabarna

On

  • Mercabarna c/ Major de Mercabarna, 76, Centre Directiu, 5a planta, 08040, Barcelona

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">