$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

Cercador de serveis i prestadors de serveis per a empreses i emprenedors

Identificació i actualització periòdica dels serveis locals per a l'empresa i l'emprenedoria.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Empresa, PAE i mercat de treball
Data projecte:
10.2018
Estat:
En execució
Tipus:
Projectes, Serveis sobre el mapa
Public:
Ciutadà, Emprenedor, Empresa, Inversor
Relació:
Emprenedoria i empresa
Finalitat:
Posar a disposició dels municipis i agents econòmics del territori una eina que aglutini els serveis que s'ofereixen en matèria d'empresa i emprenedoria als 36 municipis.

Descripció

El cercador ofereix la identificació, mapeig i actualització periòdica de la totalitat dels serveis actuals en l'àmbit local i metropolità per a l'empresa i l'emprenedoria, a més dels dispositius i agents privats que hi treballen.

Permet disposar d'un mapa metropolità que identifica les especificitats i especialitats territorials municipals i supramunicipals en l'oferta i prestació de serveis a empreses i emprenedoria.

També ofereix informació del prestador de d'aquests serveis per a empreses, i s'ofereix una guia d'orientació relativa a: creació d'empreses, espais per a negocis, finançament, internacionalització R+D+I, diferents actuacions de suport a l'empresa, dinamització i cooperació i recursos humans. L'eina facilita informació de contacte sobre els agents, tant públics com privats, a més dels serveis i les activitats que de forma periòdica s'hi ofereixen.

Recursos

Compartir