$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

BarcelonaCatalonia, internacionalització del teixit econòmic

Iniciativa per a la promoció de l'oferta metropolitana d'inversions i la participació en fires internacionals

Fitxa tècnica

Àmbit:
Internacionalització i inversions
Data projecte:
10.2018
Estat:
En execució
Tipus:
Acompanyament, Projectes
Public:
Ajuntament, Inversor
Relació:
Internacionalització, Inversions
Finalitat:
Donar visibilitat als projectes d'inversió i suport a la internacionalització de les activitats econòmiques.

Descripció

Barcelona Catalonia és una iniciativa i acord conjunt de les administracions públiques de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya (Incasòl) per a la promoció de l'oferta d'inversions a escala nacional i internacional, com a destinació preferent per a inversions d'alt impacte, incidint amb la millora de l'ocupació i de la dinamització econòmica del territori.

El projecte es vehicula com una plataforma dels sectors públic-privats per participar en activitats firals i projectar-se conjuntament, amb menys costos i més visibilitat.

Actualment aquest conveni es concreta amb la presència a les principals fires internacionals d'inversió immobiliària, com són MIPIM a Cannes, Expo Real a Munic i Meeting Point a Barcelona.

El paper de l'Agència és el de facilitar la presència dels municipis i del teixit empresarial metropolità en les fires i activitats del projecte Barcelona Catalonia, i maximitzar l'impacte de les accions realitzades a les fires.

Aquest projecte permet als municipis metropolitans assumir millor les tasques d'internacionalització i augmentar la seva competitivitat en els mercats exteriors.

Recursos

Accions

Compartir