Fira Exporeal 2019

Estand de la darrera edició
Tema:
Habitatge, Inversions
Tipus:
Exposició
Quan:
Del al
On:
Messe München exhibition center - Munjich  (Veure)
Promotors:

Descripció

L'AMB, a través de l'Agència de Desenvolupament Econòmic, i juntament amb l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya (INCASÒL) hi tindrà presència, en el marc del projecte Barcelona-Catalonia.

Paral·lelament, a l'estand Barcelona-Catalonia hi haurà la presència de diferents socis privats, principalment empreses del sector immobiliari, promotors i estudis d'arquitectes, que col·laboren en la captació d'inversions i en el desenvolupament de projectes urbanístics a la metròpolis de Barcelona.

Participació de l'Agència de Desenvolupament Econòmic

L'Agència de l'AMB hi participarà en representació de tots els municipis metropolitans i enguany hi anirà acompanyada de representants tècnics i polítics de diferents municipis, que tindran l'oportunitat de reunir-se amb diferents inversors nacionals i internacionals, per tal de presentar els seus projectes i atraure noves activitats al territori. A més, els municipis presents a la fira podran conèixer experiències i projectes de desenvolupament urbà, d'altres ciutats europees, i establir noves aliances a escala internacional.

En aquesta edició es presentarà el nou monogràfic amb les diferents oportunitats d'inversió a l'àrea metropolitana per a projectes industrials i logístics, a més de l'actualització del catàleg general d'inversions Discover, i els monogràfics sobre el sector hoteler i d'oficines, que estaran disponibles al web:

Barcelona Opportunity

On

  • Messe München exhibition center - Munjich

Enllaç relacionat

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">