Associació Sant Just Impulsa

Notícia 27.02.20

Es pretén que s'hi adhereixin les empreses de la localitat per unir esforços i obtenir beneficis comuns

El passat dimecres 26 de febrer es va celebrar l'assemblea constituent de la nova associació Sant Just Impulsa, a l'Hotel City Park de Sant Just Desvern. Aquesta associació pretén unir totes les empreses d'aquest municipi per donar-se a conèixer i generar sinergies entre si, millorar connexions i agrupar les empreses dels tres sectors industrials i de negocis del municipi: el polígon Sud-oest, el polígon del Pont Reixat i el Centre de Negocis Sant Just Diagonal.

El municipi, que té més de 800 empreses, genera actualment un volum important d'activitat empresarial.

La iniciativa ha estat impulsada per l'Ajuntament de Sant Just Desvern i l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona mitjançant un conveni de col·laboració subscrit amb la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i l'associacionisme empresarial dels polígons d'activitat econòmica (PAE).

A l'acte hi van intervenir el regidor d'Empresa i Innovació de Sant Just Desvern, Pedro Soria, la directora de la UPIC, Sílvia Solanellas, i el cap de la secció d'Empresa i Mercat de Treball de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, Pere Soler. També hi van participar els representats de les empreses que formen part de la Junta, que són: Frigicoll, Alfa Instal·lacions, Silver Sanz, Bego Implant Systems Gmb&Co i IPAE Arquitectes Enginyers.

On

  • Hotel City Park Sant Just Sant Just Desvern

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">