Presència a la Fira MIPIM 2019

Notícia 22.01.19

L'AMB presentarà diversos projectes per captar inversió per a l'àrea metropolitana

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB serà present de nou a la fira MIPIM de Cannes. Aquesta és una de les principals fires immobiliàries del món i se celebrarà a la ciutat francesa del 12 al 15 de març. Es preveu que enguany es torni a repetir l'èxit de 2018, amb més de 5.400 inversors i un total de 26.000 participants.

En aquesta edició, l'Agència presentarà els nous materials de comunicació elaborats conjuntament amb els municipis, com ara el mapa d'inversions, i altres recursos disponibles al web metropolità Barcelona Opportunity. També l'Agència organitzarà una sèrie de reunions entre inversors internacionals i els municipis metropolitans presents a la Fira. Enguany està previst que hi participin un total de 8 ciutats metropolitanes.

Projecte Barcelona Catalonia

La participació de l'administració metropolitana, a través de la seva agència econòmica, es produeix dins del Projecte Barcelona Catalonia, col·laboració entre les tres administracions catalanes, Generalitat de Catalunya (INCASÒL), Ajuntament de Barcelona i AMB, per participar conjuntament en les principals fires del sector: MIPIM a Cannes, EXPOREAL a Munic i Barcelona Meeting Point.

La participació de l'AMB en el projecte, mitjançant l'Agència de Desenvolupament Econòmic, busca la promoció de l'oferta d'inversions de Barcelona i la seva àrea metropolitana, a escala nacional i internacional, com a destinació preferent per a inversions, tot incidint en la millora de l'ocupació i de l'activitat econòmica del territori.

On

  • Palais des Festivals (Cannes)

Projectes relacionats

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">