Segona taula sobre economia circular

Notícia 17.12.18

Presentació de projectes per impulsar l'economia circular al territori metropolità

Dimecres 12 de desembre es va celebrar la segona taula de l'economia circular de l'AMB sota el títol "Projectes per impulsar l'economia circular al territori metropolità", on els participants van debatre les diferents iniciatives en economia circular dels municipis del territori i d'altres administracions supralocals.

Impulsada per l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, a la Taula es van explicar les accions en marxa del Programa Metropolità d'Economia Circular de l'AMB amb l'objectiu de contrastar l'opinió dels diferents agents metropolitans (entitats i ajuntaments) sobre aquestes accions.

A més de presentar aquestes accions de l'administració metropolitana, també es van explicar les iniciatives que fomenten el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona; així com diferents projectes del territori metropolità com els projectes Ecocircular CFZ del Consorci de la Zona Franca, l'Eix Besòs Circular, dels ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, i el projecte Zero Banals als polígons industrials de l'Hospitalet de Llobregat de l'Associació Empresarial de l'Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL).

Les diferents presentacions de projectes i el debat posterior van permetre destacar la voluntat de desenvolupar actuacions coordinades entre les diferents administracions referents a l'economia circular a escala metropolitana. Els ajuntaments van valorar molt positivament que des de l'Agència de Desenvolupament Econòmic s'hagués pres aquesta iniciativa.

On

  • Seu de l'AMB Barcelona

Galeria d'imatges

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">